Studio-urile romanesti pentru Trainz
QTS Forum :: Main :: Route Center :: Studio-urile romanesti pentru Trainz,o reusita?sau o incercare esuata?
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Studio-urile romanesti pentru Trainz
Studio-urile romanesti pentru materiale Trainz....ce parere aveti despre ele?Ma refer aici la RTS-Romanian Trainz Studio,RRT-Romanian Routes for Trainz,RCT-Romanian Content for Trainz si lista continua.Ma refer desigur si la Quality Trainz Studio.Credeti ca aceste studio-uri produc un material cu un grad de calitate care va multumeste?Credeti sunteti tratati cu respectul cuvenit,dumneavoastra fiind potentiali clienti?Sau credeti ca Romania in momentul de fata nu are un Studio Trainz pe masura sa?Ce parere aveti de materialul produs de aceste studio-uri?Considerati ca au selectat materialul cel mai important pentru a fi produs?Vrem sa vedem diferite opinii ale utilizatorilor si chiar are operatorilor acestor studio-uri.Noi,cu totii constituim comunitatea Trainz Romania.Credeti ca avem datoria sa promovam Romania,rutele si vagoanele romanesti in comunitatea internationala Trainz?Pareri si opinii va rog...
Admin- Admin
Data de inscriere: 26/07/2010

Re: Studio-urile romanesti pentru Trainz
rts si rrt sunt clar cei mai tari. In primnul rand pt k au creat foarte multe obiecte pentru rute (rts), rute (rts), vagoane de pasageri de calitate superioara (rrt) si vagoane de marfa romanesti (rrt). majoritatea siteurilor creaza numai vagoane de pasageri pentru ca majoritatea pustilor care le creaza nu vad altceva la trenuri decat vag de pasageri. dar in trs se pot crea sesiuni foarte frumoase pe baza vagoanelor de marfa. insa pustii plimba vag de pasageri goale pe rute si au impresia ca se joaca cu trenuri. legat de materialul rulant cu siguranta rts si rrt sunt pe primul loc. chestiile payware de la rrt iarasi sunt foarte bune. mai nou a aparut si site-ul lui horiasb care a venit cu noutatea le3400 chiar daca e beta sunt foarte frumoase. in concluzie vagoane si locomotive avem destule da ruyte nu prea. doar alea de pe rts. la rute rts e cea mai tare au cele mai multe rute si cele mai frumoase. de voi momentan nush ce sa zic ca inca nu am vazut nimic ca lumea. vagoanele care leati pus la dl sunt mai slabe ca alea dupa rts.
da_infiltrator- Mesaje: 35
Data de inscriere: 28/07/2010
Localizare: Romanica
Nu pot sa neg faptul ca RTS si RRT sunt cei mai tari.Ii recunosc pentru acest lucru.Insa de multe ori m-a deranjat modul cum se vorbeste pe forumul RTS sau chiar pe site-ul RRT.Nu o data am avut impresia ca cele 2 studio-uri nu-si respecta utilizatorii.De asemenea,au creat vagoane frumoase,nu pot sa neg acest aspect,si mie imi plac iva-urile RRT sau 21-70 Bmee al RTS insa pot sa adaug ca mai e foarte mult de munca.Majoritatea vagoanelor romanesti in momentul de fata nu e reprezentata de Iva-uri.Pot sa spun ca si Ava sunt slab reprezentate,iar aici pot sa implic si QTS-ul pentru ca desi a facut ava nu a gasit o modalitate mai facila prin care toate modele de ava sa fie reprezentate.Nici RTS nu a gasit-o,ba mai mult,a si gresit interiorul la ava .Totusi parerea mea e ca lipsesc vagoane importante ,cum ar fi DWA,11-31 21-80,19-80,apoi Alstom-urile nu au nici macar un vagon de calitate superioara creat.
Admin- Admin

Referitor la ce a scris Da_infiltrator,nu cred neaparat ca trebuie sa judecam pentru ca unora le plac vagoane de calatori sau de marfa.Pot sa ma dau pe mine ca exemplu.Ceea ce imi place este ideea compunerii unei garnituri de vagoane,ideea orarului care trebuie respectat.Imi plac rangurile,ideea de prioritate,de a numi trenurile si tot asa.Iar lucrurile astea nu le pot gasi la un marfar.Nu am urat niciodata vagoanele de marfa,tot parte a transportului feroviar le-am considerat,insa eu sunt pasionat de vagoane de calatori.Urmaresc videoclipurile postate pe YouTube pentru a vedea ce s-a schimbat in compunerea trenurilor de calatori,ce vagoane noi s-au adaugat si tot asa.Urmaresc schimbul de vagoane cu alte tari,trenurile internationale care trec pe la noi,modul cum sunt asigurate legaturile de transport cu alte orase.De ce as fi un pusti pentru acest lucru?
Admin- Admin

n-am zis de tine ca esti pusti. ziceam ca majoritatea sunt pusti. comunitatea de trainz din romania este formata 80% din copii sub 15 ani si asta se vede. certuri peste certuri siteuri facute azi care maine nu mai sunt si se vede si la content. majoritatea fac reskinuri pe vagoane de calatori pentru ca pe astea le pot poza in gara. ca sa pozezi vagoane de marfa e mai greu tre sa te duci prin triaje sa umbli prin diverse locuri. la fel si cu obiectele romanesti, pentru a le poza ca sa le faci 3d trebuie sa bantui prin triaje sa bati la picior trasee feroviare altfel nu prea se poate. si daca ai sub 15-16 ani e mai greu ca nu te lasa mama :P eu asta am vrut sa zic nu ca tu esti pusti sau ceva. nici cei de pe rts nu au vagoane de marfa si nu sunt pusti. dar daca compari comunitatea romaneasca cu cea poloneza se va vedea diferenta de varsta dintre ai nostri si ai lor. ei au enorm de multe obiecte scenery, au enorm de multe vagoane si locomotive de epoca pe cand noi ne multumim cu a reskina la infint aceleasi modele 3d.
da_infiltrator- Mesaje: 35
Data de inscriere: 28/07/2010
Localizare: Romanica
El are inima de pusti:)) Nu stiu ce sa zic Da_infiltrator,sunt si pusti,dar majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut intrand in proiectul Quality Trainz Studio sunt oameni maturi.Acum de ce sa zic,poate oi fi cunoscut partea matura a comunitatii Trainz Romania,dar ai si tu dreptate,sunt pusti ff enervanti in comunitate:) Unul m-a scos recent din sarite...asa ca nu pot sa neg
Alex879ro2007- Mesaje: 30
Data de inscriere: 29/07/2010
unde gasesc sectiune download plsss?
ionut28- Mesaje: 1
Data de inscriere: 03/05/2012
Subiecte similare» trainz tutoriale
» Pentru mai multe detalii.......
» Regulamentul pentru Discuti
» Harti pentru DeathRun
» Atentie pentru toti
» Pentru mai multe detalii.......
» Regulamentul pentru Discuti
» Harti pentru DeathRun
» Atentie pentru toti
QTS Forum :: Main :: Route Center :: Studio-urile romanesti pentru Trainz,o reusita?sau o incercare esuata?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum